Ergonomi

Du har kun denne ene krop, så pas på den - også mens du arbejder

Hvis man forbedrer ergonomien for ansatte, så forbedrer det deres sundhed og trivsel

– Sunde og glade ansatte er den bedste ressource for en arbejdsgiver. Det gør, at man på sigt vil spare mange sygedage hos de ansatte. Forebyggelse gør en forskel.

Eksperter inden for ergonomisk kontormiljø

– Vi tilbyder bl.a. it-tilbehør, belysning til arbejdsborde, aflastningsstole og -måtter, lydforbedring i form af akustikregulering m.m.

Vi stiller høje krav til kvalitet og bæredygtighed

– Vi har i dag konsulenter i Danmark, Island, Norge, Færøerne samt Tyskland, og vi forsøger at sætte så lille et fodprint på miljøet som muligt, hvilket også kan ses på mange af vores produkter. Yderligere bliver alle vores produkter sendt samlet fra vores danske lager – så bæredygtigt som muligt.

Vi har brug for bevægelse - også når vi arbejder eller sidder i skolen

– Sidder man for stille for længe i samme position, er vejen til langvarige skader skabt. Vi er er ikke skabt til at sidde stille.

Vi viser, hvordan løsninger implementeres, og hjælper jer i gang

– Vi lever af langvarige, tilfredse kunder og sælger kun noget, som vores kunder har brug for. Vi er med hele vejen i processen, så I får mest mulig værdi ud af vores løsninger. Tillid er nøgleord hos os.

Kontakt os

Børn har heldigvis masser af energi

– De kan dog derfor også have brug for ergonomiske redskaber, som netop er tilpasset deres alder. Så kan de igen lege og lære uden risiko for uhensigtsmæssige bevægelser.